Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Canlılık elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına demetlanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik rahatışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Müstacel çıkış kapıları ve ulaşım yoklama sistemleri aşiret ele masraf. Kuruluş ekiplerinin, evgin durumlarda ırak bir yangın kapısı konumdan evgin çıkış baplarını çtuzakıştırma esnekliği sağlayıcı bulut tabanlı bir ulaşım yoklama sistemi uygulaması gerekebilir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele aldatmaınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği bile vaziyet alır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Gestaltlır? Her binanın yangın kapısı malik başüstüneğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Yangın Kapısı Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü şube dokumasında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman yalnızca kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları esenlamaktadır.

Report this wiki page